IT-Support

Det är viktigt att du som användare snabbt får tillgång till experthjälp när behovet blir akut.

 

Centiljon har därför skapat ett nära samarbete med varje enskild uppdragsgivare och tar därmed aktiv del i företagens IT-utveckling. Allt fler kunder använder idag en blandad IT-miljö med både Mac och PC. En av våra styrkor är att vi påstår oss vara väl förtrogna i båda dessa miljöer.

Centiljon ser till att det blir rätt från början – vi tillhandahåller små och medelstora företag smarta och effektiva IT-lösningar, från server- och nätverkslösningar, brandväggar, moln- och supportfrågor, kringutrustning, m.m. Det innebär allt från ett komplett åtagande med fast pris och regelbundna supportbesök, till köp av en enskild tjänst eller någon tillfällig konsulttimme.

Behöver ni uppdatera ert nätverk, utöka med trådlösa lösningar eller 4G-anslutningar kan vi hjälpa er. 

Vi har även stor erfarenhet av brandväggar och kan hjälpa till med konfiguration för att säkra upp ert nätverk eller se till att ni får åtkomst utifrån.

För att säkra upp tillgänglighet så rekommenderar vi er att teckna ett avtal med oss. Vi erbjuder olika avtal som passar er.

 

Molntjänster

 

Centiljon Backup

 

Säkra upp data till en låg månadskostnad.

Med Centiljon Backup kan du känna dig trygg, dina filer backas kontinuerligt upp via Internet och lagras i Centiljons serverhallar. Du väljer själv vilka filer du vill ta backup av. Överföringen sker krypterat för extra säkerhet och datan komprimeras för att spara lagringsutrymme. 

Du kan när som helst lägga tillbaka dina filer via det enkla gränssnittet oavsett dator. Centiljon Backup finns självklart både för Windows och Macintosh.

 

Centiljon mail

 

Med Centiljon mail får hela företaget en trygg och effektiv e-postfunktion utan att ni själva behöva investera i en egen e-postlösning. 

För en fast avgift per användare och månad har ni en säker e-postlösning som fungerar dygnet runt. Ni kan använda alla e-postklienter, webmail och mobila enheter för att läsa och skicka e-post.

 

Spamfiltrering

 

En komplett och kraftfull tjänst i molnet som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus.

Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter. Tjänsten används utan installation och du kan vara igång på bara en kort stund - oavsett hur många e-postanvändare din organisation har. 

 

Server-hosting

 

Vill du inte ta hand om driften av era servrar kan du låta Centiljon ta hand om det. Vi tillhandahåller hårdvaran och ser till att serverprogramvarorna är uppdaterade. Ni fjärransluter er sedan till dem. Centiljons serverrum har hög säkerhet med kontrollerad kyla och UPS samt anslutning mot internet via fiber på 10 000 Mbit/s i båda riktningarna.

 

CoLocation

 

Centiljon tillhandahåller plats i serverrum för er egen hårdvara. Ni tilldelas eget IP nummer så att ni når dem utifrån. Centiljons serverrum har hög säkerhet med kontrollerad kyla och UPS samt anslutning mot internet via fiber på 10 000 Mbit/s i båda riktningarna.

 

För mer information om vår IT-support kontakta oss på 08-502 546 00 eller maila till salj@centiljon.se


 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt